تبلیغات
مطالب اینترنتی - نکات و ترفندهای مهم آشپزی

نکات و ترفندهای مهم آشپزی

سه شنبه 21 شهریور 1396 03:24 ب.ظ   نویسنده : نویسنده      


نکات ریز آشپزی,راهنمای آشپزی

نکات و ترفندهای مهم آشپزی

برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.

برای اینکه برنجمان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آن را آبکش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مان زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

برای اینکه شیر برنجتان خوشمزه تر شود برنج را با شیر خیس کنید.

برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نچرخید هنوز نپخته است.

برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.

برای خوشمزه تر شدن کتلت در مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.

برای اینکه پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث می شود ترشی زود خراب شود.

اگر می خواهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خمیرى که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید.

برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.

برای ترد شدن گوشت

روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.

برای بهتر رنگ دادن زعفران :

هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید. با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.

خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید خانه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟

پودر جو

بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید.

اول : آب خورش غلیظ می شود.

دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد.

سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.

در آخر: داخل کتلت ها و همین طور داخل هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها استفاده می کنید، می توانید استفاده کنید.

 

The post نکات و ترفندهای مهم آشپزی appeared first on جذاب.


لینک منبع و پست :نکات و ترفندهای مهم آشپزی
http://www.jazzaab.net/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d8%b1%d9%81%d9%86%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c.html
آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()
جمعه 6 اردیبهشت 1398 09:32 ق.ظ
国内最大のスーパーコピー腕時計ブランド通販の専門店!ブランドバッグコピー,ブランド財布コピー,ブランド時計コピー
پنجشنبه 29 فروردین 1398 08:34 ب.ظ
スーパーコピー時計(N級品)ブランドコピー時計代引き専門店!
پنجشنبه 29 فروردین 1398 08:34 ب.ظ
弊社は激安ブランドコピー 代引き店です,世界一流スーパーコピーブランドの品質保証 があります。
پنجشنبه 29 فروردین 1398 08:34 ب.ظ
スーパーコピー激安ブランド靴コピー激安通販サイト
پنجشنبه 29 فروردین 1398 08:34 ب.ظ
手触りも同じである。当店スーパーコピーN級品商品とともに、高品質と安心をお届け
پنجشنبه 29 فروردین 1398 08:33 ب.ظ
スーパーコピーブランドなら当店で!スーパーコピー時計などブランドコピー品買取やブランドバッグ
یکشنبه 18 فروردین 1398 11:11 ق.ظ
ブランド偽物,コピーブランド代引き,ルイヴィトンコピー,エルメスコピー,グッチコピー,シャネルコピー
سه شنبه 21 شهریور 1396 03:51 ب.ظ
سلام عزیز خوبی؟ مطالب وبلاگتو دیدم بسیار زیبا بود معلومه که وقت گذاشتی .من یه پیشنهاد داشتم که واسه وبلاگ جفتمون خوبه اونم اینکه به وب سایت منم سر بزنی و باهم تبادل لینک داشته باشیم از این به بعد مثل دو تا دوست خوب واسه هم میشیم بعد از اینکه لینک کردی خبرم کن تا با افتخار لینکت کنم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • نویسنده (25)